Ønsker du å bestille CBD olje i Norge

Mange kontakter meg for å få råd angående CBD olje. Det er skummelt å bestille fra utlandet, for hva om det blir stoppa i tollen? Nå kan jeg glede dere med at det er mulig å bestille direkte i nettbutikken til Margit Vea: margitvea.no.

Kun USA dyrka hamp brukes, og produktene utvinnes i et medisinsk anlegg i Colorado ved hjelp av toppmoderne utstyr. Hver batch er grundig testa av tredjeparts laboratorium og holder veldig god kvalitet. Oljene er helt fri for THC, og de blir levert i et lekkert etui laga av bambus og sendt i Norge og rett i postkassen deres.

Oljene har forskjellig virkning, og derfor kan det være fint å kombinere. Soul Rise med sitron – er bra for å få energi. Core Soul – fungerer godt mot smerter. Core Calm – er blanda med lavendel essensiell olje og fremmer avslapning og søvn og reduserer angst. Tilbakemeldinger på oljene har så langt vært veldig positive, så ikke nøl med å bestille.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, for på den måten kan vi samle alle erfaringer om hvordan CBD virker på den enkelte. Håpet er at vi kan få en liste som vi kan fremlegge til myndighetene etterhvert.

Er dere usikre på hvilken olje dere skal bestille, kan dere kontakte Margit Vea tlf. 482 59 233

Håper så mange som mulig bestiller, og at vi kan få gode tilbakemeldinger. Jeg blir utrolig glad hver gang noen kontakter meg og forteller de har fått et bedre liv med CBD olje. Når symptomer lindres og vi får god livskvalitet, ja, da er livet fantastisk.

Du kan finne disse oljene her:

https://margitvea.no/produktkategori/oljer/?fbclid=IwAR3Mpqyrsk9IQWkN5I3rBzf8NuJODPkzf76PPKPpao2Eua15r9rzhSYcXys

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x