Endelig er podcasten ute

Det var virkelig hyggelig å være gjest i studio til podcasten «Uten Navn». Jeg er veldig takknemlig til Dag Thomas Rogstad, som inviterte meg til studioet sitt. Jeg er glad for at Norge har ytringsfrihet, og her fikk jeg virkelig fremlagt mitt budskap om cannabis som medisin. Så nå håper jeg at dette kan være med på å skape debatt.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Kari Bjerknes
Kari Bjerknes
1 år siden

Har nå hørt hele innlegget på podcasten, og synes det var kjempefint og innteresant å høre på. Du fikk veldig godt fram det med at det ikke var rusen som telte, men at det var det medisinske som var viktig. Du var flink. Heier på deg❤️❤️❤️

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x