Skada på flyplassen i Alicante

Etter avslappende, herlige dager i Alicante, skulle vi dra hjem på fredag kveld. Ronald og jeg var tidlig ute, fordi vi ville ha god tid for å spise litt før vi skulle av gårde med flyet til Tenerife. Vi var i strålende humør, men dessverre fikk ferien en uheldig slutt. Da assistansen min skulle hjelpe meg inn til sikkerhetskontrollen gikk ting helt galt. Ved skanning av boarding passet åpnet dørene seg, og jeg begynte å trille med rullestolen, men plutselig begynte dørene å lukke seg igjen før jeg hadde kommet meg igjennom.

Begge armene mine ble skvisa i glassdørene; jeg kjente intense smerter. Ronald og assistansen min måtte bruke skikkelig makt for å klare å løsne meg. Da de endelig hadde fått meg løs, føltes det som at venstre armen min var brukket. Det ble skikkelig dramatikk, med tilkalling av politi, lege og securitas. Begge armene mine var hovne og smertene intense, så legen ville ha meg til sykehuset i Alicante. Siden det var flere dager til neste direktefly, valgte jeg å heller reise hjem samme dag på eget ansvar.

Vi kom hjem over midnatt og dro rett til legevakta. Heldigvis var det ingen brudd, men armene hadde blitt skviset såpass at jeg har fått beskjed om å holde dem i ro i 10 dager. Jeg har også fått medisiner for å unngå infeksjon og dempe smerter.

Akkurat nå kjenner jeg meg utrolig fortvilet. For nå kan jeg verken bruke PCen eller skrive på 7 dager til. Derfor får jeg hjelp til å skrive dette nå. Jeg er jo helt avhengig av armene mine for å skrive i bloggen, og jobber mye med PCen. Så dette har satt en demper på livet mitt akkurat nå. På grunn av dette er jeg også for øyeblikket helt avhengig av å bruke rullestolen inne og trenger hjelp til pleie. Nå må jeg bare slappe av og håpe at armene er bedre om en uke, så jeg kan skrive igjen.

4 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
6 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Kirsten Heia
Kirsten Heia
1 år siden

Kjære Elisabet. Dette var fært å lese. Jeg ønsker deg god bedring. Kirsten.

Wenke Storsveen
Wenke Storsveen
1 år siden

Uff Elisabeth,så uheldig du har vært og en ikke bra opplevelse 😢 ønsker deg masse god bedring 🌹🌹

Olav j Berg
Olav j Berg
1 år siden

Skikkelig uheldig da

6
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x