Deilige dager i Alicante

Norge har et veldig variert vær, så det var deilig å endelig kunne lande i Alicante til 31 grader. Ronald og jeg har storkost oss på hotell og hatt late dager ved bassengkanten. Men lykken var at jeg fikk bada i Middelhavet. Alicante har en kjempeflott strand, og det fine for meg er at de har tilrettelagt for funksjonshemmede. I enden av strandpromenaden gikk det fint å kjøre rullestolen til en overbygd platting, og da slapp jeg å få sand i hjulene. Ronald hadde bestemt seg for at det var på tide med et bad, for temperaturen i havet er annerledes enn på Tenerife. Det var jo veldig fristende for meg også, og da jeg fikk tilbud om å sitte på en tralle som hjelpere kunne dra meg ned i sjøen 😄 Ja, da var lykken fullkommen. Temperaturen var som i et badekar, og jeg kunne holde meg fast i Ronald mens vi rulla i bølgene 😍 Det kan vel ikke bli mer romantisk enn det? Etter ti minutter kom de og henta meg igjen, og jeg jubla av glede. På kvelden hadde vi en deilig middag i gamlebyen, så gårsdagen var perfekt på alle måter. I kveld går flyet hjem til Tenerife, og vi gleder oss virkelig til å komme hjem igjen. Disse to ukene har vært proppa med opplevelser, men ingenting er som hjemme 🥰 På Tenerife har vi et herlig liv, så på en måte er hver dag som en ferie. I morgen kveld kan vi igjen nyte utsikten og solnedgangen, så livet er herlig.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Ronald
Ronald
1 år siden

Latte dager med konemor

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x