Hygge i førjulstiden

Det er ikke tvil om at spanjolene kan pynte fint til jul. Gater og butikker er flott dekorert, og julemusikk strømmer ut av høyttalere. Jeg må alltid en tur innom en plantasje, hvor de har alt fra blomster, planter, hagemøbler og dekorasjoner. Det er helt utrolig hvor mye jobb de legger i å skape stemning. For meg er det som å komme inn i en godteri butikk og øynene går i spinn 😍 Snakk om julestemning. Jeg kjøpte store flotte julestjerner og planter som skal pynte opp på terrassen, for det er jo så supert at her kan vi ha planter ute hele året. Ja, det ble nok litt ekstra også, så nå skal det pyntes i heimen.

På fredag hadde Ronald og jeg en tur til IKEA i hovedstaden, for det har også blitt tradisjon. Der fikk vi handla gløgg, pepperkaker og sild, så nå er det meste på plass. Det er rart med det ☺️ Tradisjoner må holdes om vi er i Norge eller her på Tenerife, men det beste av alt er å få besøk av barn og barnebarn. Nå har jeg skikkelig nedtelling til å møte det yngste barnebarnet. Han er bare ett og et halvt år, så det er ekstra stas at han kjenner oss igjen. Vi har vært fire turer til Norge dette året, og det fine er at vi ser hverandre på facetime. Så nå gleder vi oss enormt til å være sammen.

I dag skal Ronald og jeg kose oss med gløgg og pepperkaker mens vi pynter til jul, så da håper jeg julestemningen vil komme. Vi er litt sent ute i år, men det gjør ingenting. Her er kos og hygge viktigere enn å stresse, og det håper jeg dere tenker på også. Ha en kjempefin førjulstid alle sammen 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x