Kampen om dråpene, et gripende vitnesbyrd

Søndag den 11. september var det en flott artikkel i VG om CBD. Rune Supern Olsgaard sto frem med sin sterke historie, om hvordan han nå har fått livskvalitet med CBD produkter, og det er så viktig at vi er flere som tør å stå frem med vår historie. Jeg møtte Rune for noen år siden her på Tenerife, og jeg er så glad for at jeg kunne gjøre han kjent med CBD. Nå er han like ivrig som meg til å hjelpe andre, og på den måten kan folk bli kjent med hva CBD produkter faktisk kan gjøre for syke mennesker.

Rune har litt av en historie. Han har hatt flere krasj med motorsykkel, noe som har resultert i mye smerter. Men det verste skjedde da han var en av besetningen på båten «Berserk». De hadde lagt til kai i Russland, og en tur på byen endte i et brutalt overfall. Rune ble knivstukket flere ganger og sparka, så det var så vidt han overlevde. Han ble lamma i hele venstre side, og endte med titanforsterkning i nakken. Dette har gjort at han levde i et smerte helvete. At Rune nå klarer å dempe mye av smertene med CBD produkter, kan ikke annet enn kalles et under.

I artikkelen i VG, er det henta inn uttalelser fra såkalte «eksperter», som sier CBD er forska for lite på. Dette er bullshit! Forskning finnes i bøtter og spann igjennom flere år, så at Norge som et velferdsland velger å stikke hodet i sanda, er en skam. Det er syke menneskers livskvalitet det bør handle om, så nå er det på høy tid at eksperter og politikere våkner opp. CBD produkter hjelper både voksne og barn til å få et så normalt liv som mulig. Bør ikke det være det viktigste?

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x