Kult med Podcast

Da Ronald og jeg kom hjem fra Norges turen vår, var jeg veldig sliten. Det gjorde ikke saken noe bedre at jeg ble skada på flyplassen i Alicante. Det påvirka meg enormt psykisk å bli avhengig av hjelp til alt, for det ble skikkelig kjedelig og ikke kunne bruke armene mine. Jeg har jo vært vant til å søke på Internett, for å finne stoff å skrive om, og dere har sikkert skjønt at jeg elsker å skrive. For å si det sånn, har jeg vært temmelig oppgitt over at kroppen ikke fungerer.

Heldigvis går det fremover. Så jeg regner med at når jeg er ferdig med 10 behandlinger hos fysioterapeut, vil alt bli bedre. Det positive opp i alt, er at jeg har blitt veldig glad i å lytte til Podcaster. Selvfølgelig var det veldig stas å være gjest i studio sjøl også, så det er virkelig et godt minne. Du verden så mange forskjellige Podcaster det er, og jeg koser meg når jeg lener meg tilbake og hører på gode samtaler. Så dette er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med.

Nå klarer jeg heldigvis å kjøre rullestolen min sjøl igjen, så det er helt herlig å komme seg ut. Vi har varme og fine dager her på Tenerife, og det er fint å se hvordan folk koser seg på stranda eller en restaurant. Livet er til for å nytes, så da er det bare å glede seg over at jeg kan rulle avgårde. Men heretter må jeg nok bli flinkere til å lytte til kroppen og sette tempoet ned.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x