På biltur over Teide

Det er lenge siden Ronald og jeg har kjørt oppover til Teide, så i dag benytta vi anledningen. Vi er så heldige at vi har det yngste av barna våre boende her på Tenerife, og i dag fyller han 28 år. Det er helt sprøtt å tenke på hvordan årene renner avgårde, og at vi bare har godt voksne barn. Vi føler oss jo ikke så gamle sjøl, så det er en litt merkelig følelse.

Bursdagsbarnet hadde ønske om å kjøre til furuskogen å ha picnic, så da ble det handlet inn oster, kjeks, druer, snacks og god drikke. Vi hadde en kjempefin kjøretur oppover i fjellet, og naturen der er helt magisk. For ikke å snakke om den fantastiske utsikten 😍

Turen vår fortsatte nedover fjellet en annen vei, til vi endte ved havet. Alcala er et kjempekoselig sted, og kattungene til Mikael fikk løpe fritt. De er utrolig snille å ha med på tur, og det morsomme er at de koser seg når de kan ligge under rullestolen min. Vi koste oss maks alle sammen, så bursdagsfeiring i naturen kan absolutt anbefales.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x