Hvorfor er mange redd for å prøve cannabis?

Jeg møter stadig på mennesker som er nysgjerrige og vil høre mer om cannabis som medisin. Samtidig er de redde for å prøve. De aller fleste ser på legen sin som en «Gud». De har jo lang utdannelse og er eksperter, så da stoler man blindt på legen sin. Har legen sagt at han/hun ikke har tro på cannabis som medisin, ja, da er det sånn. Nei, det er ikke bare sånn! Legene er mennesker på lik linje med deg og meg. Når de da ikke har lært om cannabisbehandling, vil de selvfølgelig ikke anbefale det til pasientene sine. Dette handler om uvitenhet. Heldigvis har flere og flere leger blitt nysgjerrige og vil gjerne lære, og det er fantastisk.

Et stort steg i riktig retning, er om myndighetene åpner opp for cannabis som medisin. Utrolig mange bruker CBD olje allerede, og det er også de som har stor smertelindring ved å røyke en joint. Da burde de få lov til å bruke det som gir livskvalitet, uten å bli stempla som narkomane eller forbrytere. Burde det ikke være livskvaliteten som teller? Mange tror at om cannabis blir avkriminalisert, vil vi se en haug med rusa folk over alt. Det er ikke tilfelle! Misbruk vil det alltid være, samme hva det gjelder. Det er de som misbruker alkohol, og medisiner. Tobakk og dårlig kosthold ødelegger helsa, og dette er noe som tar livet av folk hver eneste dag. Men myndighetene gir oss rett til å velge sjøl.

Det er aldri registrert et eneste dødsfall av cannabis bruk! Barn med epilepsi og autisme får et normalt liv med CBD olje. Personer med posttraumatisk stresslidelse, angst og depresjoner, finner ro. Mange med Parkinsons, MS og andre sykdommer, får livskvalitet, og det er få eller ingen bivirkninger. For meg og de fleste andre som bruker cannabis som medisin, handler det overhodet ikke om rus, men retten til et verdig liv. (Jeg er aldri rusa)! Nei, cannabis er ingenting å være redd for, så nå er det på tide at riktige opplysninger kommer ut til både leger og andre.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x