Velkommen til den nye bloggen min

hapåker2 (2)

Det føles utrolig deilig å kunne dele innleggene mine med dere, uten å bli blokkert av Facebook. Etter at Margit Vea intervjua meg for tre år siden, skjønte jeg at interessen for cannabis som medisin var stor. Bare i løpet av to dager var det sett av over 20 000 mennesker, og mange ville bli venn med meg på Facebook. Jeg legger ikke til personer jeg ikke kjenner eller har møtt, derfor laga jeg en åpen profil Elisabeth Bye – Nytt liv med CBD. Iveren etter å lære så mye som mulig om cannabis, gjorde at jeg søkte mye på nettet. Jeg delte linker og la ut om forskning, men plutselig sperra Facebook meg fra å dele linker. De siste månedene har de også sperra meg fra å legge ut enkelte innlegg, og jeg fikk melding om grunnen. Det var fordi jeg delte informasjon om «farlige stoffer», Det har frustrert meg mer enn dere aner, så nå er jeg så glad for å fortsette arbeide mitt med å dele informasjon om cannabis. Jeg kommer også til å legge ut om de fine opplevelsene jeg har på Tenerife, for nå strutter jeg av livsglede. Fortsett gjerne å kommentere innleggene mine, og de kan også deles på Facebook, Twitter og Instagram. Ha en kjempefin dag alle sammen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x