Den verste dagen i mitt liv

  1. september 2015, vil for alltid være borra inn i hodet mitt som den verste dagen i mitt liv. Da jeg våkna opp og ikke kunne røre meg, ble jeg plutselig forvandla til en pleiepasient. Måneder sengeliggende, gjorde at jeg mista all muskelmasse og kiloene raste av meg. Livet hadde stoppa helt opp!

At Ronald og jeg tok valget om å flytte til Tenerife, er det beste vi har gjort. Musklene mine var ekstremt stramme og vekta bare 48 kg, men jeg visste at klimaet ville gjøre meg godt.

Selvfølgelig hjalp det på stive muskler å ha sommer hele året, men vendepunktet kom da jeg oppdaga cannabis som medisin. I dag bruker jeg verken epilepsimedisiner eller parkinsonmedisiner, som ga meg store bivirkninger. At jeg nå klarer meg med bare cannabis, er jo for meg et under.

Jeg bruker CBD olje, THC olje, cannabis krem og røyker en joint. Alt som må til for å ha livskvalitet, og det har jeg virkelig. Er det rart jeg har blitt cannabis forkjemper?

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Ronald
Ronald
1 år siden

Flotte greier kjæresten min ❤️

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x