Herlig å leve ut drømmer

Hester er noe som alltid har fascinert meg, og etter å ha lest mange cowboy bøker syntes Ronald også det var spennende med hest. Han drømte om å ha cowboyhatt på hodet og ri bortover, så da måtte vi jo prøve å få til å ri i sammen.

I nærheten av her vi bor, er det en stor gård med mange hester. En venninne var mye i stallen der, så ved hjelp av henne kunne vi realisere drømmen vår.

Ved hjelp av Ronald, som kunne løfte meg opp på hesteryggen, var det ingen problem. Hestene virka rolige og trygge, og vi ble et følge med flere hester som red mellom banantrærne. Da vi kom til en åpen plass, kunne Ronald og jeg sitte hånd, i hånd på hesteryggen. Det var virkelig et rørende øyeblikk, og med vakkert fjell og natur i bakgrunnen, kunne det ikke vært mer romantisk.

Vi tok mange fine bilder, og jeg elsker å mimre fra denne dagen. Dette var en så spesiell opplevelse, at jeg sitter igjen med fantastiske minner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Kirsten Heia
Kirsten Heia
1 år siden

Flott.

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x