En eventyrlig reise

Nå har jeg virkelig vært med på en eventyrlig reise.

Hadde noen fortalt meg for en tid tilbake, at jeg en dag skulle sitte i et telt i Warszawa og signere bøker, skrive autografen min og være med på selfier med ukjente, ja, da hadde jeg ledd godt. Men dette var min virkelighet i går. Flere kom innom i teltet for å slå av en prat, og jeg må si jeg ble grepet av flere sterke historier ❤

Krzysztof Poreba og hans team, sto på for meg og gjorde Mr.Hemperek godt synlig med vimpler, flagg, ballonger og t-skjorter. Dette var skikkelig folkefest.❤

Ewa Dolecka og hennes mann Dariusz, ble satt i fengsel for noen år siden fordi de hadde tatt med RSO ( Rick Simpson Oil) til en syk mor i Polen. De skapte store overskrifter i avisene, og takket være deres kamp og demonstrasjoner ble cannabis godkjent til medisinsk bruk. Deres sønn Andrzej, er lederen av Free Cannabis i Polen, og vært år arrangerer han den store marsjen i Warszawa for å legalisere cannabis. Dette er virkelig herlige mennesker ❤ og de syntes det er flott at jeg er cannabis forkjemper i Norge. Da vi møttes første gang fikk de sjokk over at cannabis ikke er godkjent til medisinsk bruk i Norge. De trodde at Norge som et velstand’s land hadde kommet lenger, men så feil kan man ta.

Det ble en helt spesiell opplevelse å være med i cannabis marsjen. For en stemning. Jeg ble fotografert og intervjuet, og fikk høre jeg var tøff som var med i rullestolen min. En mann hadde kommet helt fra Colorado i USA for å være med i opptoget, og da han hørte historien min spurte han om han kunne filme meg. Ja, hvorfor ikke .

Dessverre begynte det å regne da vi marsjerte i sammen med tusenvis av mennesker, så jeg ble både kald, våt og utslitt. Heldigvis tok Krzysztof godt vare på meg og fikk en Taxi forbi alle politibilene så Ronald og jeg kunne komme trygt tilbake til hotellet.

At dette gir meg gode minner for resten av livet, er helt klart .

Peace and Love til dere alle ❤

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x