Stort å være hovedoppslaget i Dagbladet, Magasinet

I februar 2022, møtte jeg en journalist i fra Dagbladet, som hadde hørt min historie om hvordan cannabis har forandra livskvaliteten til både Ronald og meg.

Redaksjonen i Dagbladet hadde kommet frem til, at siden jeg hadde så stor forandring med cannabis ville de lage en stor reportasje om meg. Siden jeg er en vanlig dame uten tidligere rusproblemer, mente de historien min sto enda sterkere. De ville derfor sende journalisten og en fotograf til Tenerife for å følge meg i to dager.

Livet jeg hadde i Norge var for det meste på sofaen, og med store smerter og enormt muskelstivhet.  Etter at vi flytta til Tenerife og jeg begynte med cannabis, har jeg et herlig liv hvor jeg lever ut drømmer. Det føles godt å vite at jeg er til inspirasjon for andre, og med reportasjen i Dagbladet som er en av Norges største aviser, er det håp om at min historie kan skape debatt og åpne dører for cannabis som medisin ❤️

Det var utrolig hyggelig å møte journalisten og fotografen her på Tenerife. De var med i cannabis cafeen vi går i og var med når jeg tok paratrike. Dette blir virkelig en stor reportasje, for det viser seg at jeg blir hovedsaken i Dagbladet Magasinet påskeaften ( lørdag 16).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x