CBD olje for slitasjegikt er utmerket for å lindre smerter

Amerikanske forskere var først ute med å undersøke effekten av cannabidiol mot denne sykdommen, og resultatene har vært overraskende. CBD for slitasjegikt er et av de mest lovende alternativene i dag. Det finnes mange forskjellige typer leddgikt og relaterte tilstander, som blant annet slitasjegikt, revmatoid artritt og psoriasisartritt. Symptomene inkluderer smerter og stivhet i leddene, hevelse, redusert bevegelse, ledd formasjon og andre relaterte tilstander. Den vanligste formen for leddgikt er slitasjegikt, som utvikler seg over tid.

Dr.Thomas Lazoff, er spesialist i smertebehandling ved Physical Medicine Consultants i Fort Wayne, Indiana. Han sier: «CBD kan anbefales for å lindre leddgikt symptomer når vi behandler leddsmerter. Jeg er mer tilbøyelig til å anbefale CBD før noen blir satt på opioder. CBD er vanligvis mindre problematisk, bedre tolerert og i hovedsak (det er) ingen endeorganskader som noen av de andre tradisjonelle medisinene som blir brukt.»

Det er flere tusen vitnesbyrd fra pasienter som har merka betydelige forbedringer med CBD, og det er kjent at komponentene i CBD bidrar betydelig til å forbedre betennelse i leddene. Dessverre kan ikke sykdommen kureres, men det har stor betydning at pasientene kan få livskvalitet. Den beste behandlingen viser seg å være en kombinasjon av CBD olje og cannabidiol-baserte kremer. CBD salve har den fordelen at den virker lokalt og aktiverer reseptorer nær huden. I tillegg absorberes den av sirkulasjonssystemet, og man kan føle umiddelbart velvære. For mennesker som lider av søvnløse netter på grunn av smerter, må dette være en befrielse. Burde ikke dette være et tilbud til alle?

Bevisene er sterke, men forskerne sier det som holder igjen er at de vet for lite om langtidsvirkningene. Hva så? Er det ikke livskvaliteten som teller? Ingen diskuterer langtidsvirkningene av farmasøytiske medisiner, enda det er klare bevis på at de ødelegger kroppen og tar livet av folk. Nei, dette er helt umulig å forstå 🤔

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x