Da har jeg vært uheldig igjen

De siste ukene har jeg vært veldig plaga av myggstikk. De har klødd forferdelig, noe som har vært ubehagelig og smertefullt. Etter tips fra venner skaffa jeg meg et antimyggapparat som skulle plugges i stikk kontakt i veggen. Siden det fungerte veldig fint for de som brukte den ville jeg gjøre et forsøk, og da tenkte jeg ikke på å lese bruksanvisningen. Det var absolutt ikke smart! Apparatet virker på den måten at det er en beholder med giftig væske som siver gradvis ut, men jeg hadde jo aldri trodd det skulle skade meg. Det dummeste er at jeg plugga apparatet i stikkontakta rett ved nattbordet mitt, og det jeg ikke tenkte på er at jeg ble liggende å puste dette inn hele natta.

Etter fem dager våkna jeg grytidlig og følte meg rar i kroppen, og da jeg slo på lyset for å gå på do kunne jeg ikke se. Det var akkurat som om jeg hadde vaselin på øynene, og det viste seg at begge øynene var helt røde. Dette var skremmende! Jeg fikk Ronald til å kjøpe øyedråper og fjernet mygginstallasjonen. Tåkesynet fortsatte, jeg var svimmel og følte meg ikke bra, så jeg bestemte meg for å kontakte lege om det ikke ga seg. På tirsdag forverra det seg igjen, og øynene kunne bare skimte lyset igjennom tykk tåke. Da fikk jeg panikk! Jeg ble livredd for å miste synet mitt, så jeg vekka Ronald og ba han om å kjøre meg til sykehuset.

Jeg hadde tatt med esken til mygginstallasjonen til legen, så han kunne lese på den. At jeg var redd er det ingen tvil om. Etter undersøkelsen måtte jeg inn på et rom å få væske og medisin intravenøst, og legen sa han var nødt til å legge meg inn på sykehuset. Jeg hadde en kraftig allergisk reaksjon, og jeg følte meg helt utslitt.

I går klarte jeg endelig å se klart og svimmelheten hadde gitt seg, men jeg har fremdeles en rar følelse i kroppen. Jeg kunne heldigvis reise hjem siden jeg ikke trengte medisiner intravenøst lenger. Men jeg fikk masse medisiner som jeg må ta i en uke, og jeg må holde meg mest mulig i ro og unngå stress. Dette var virkelig en skrekkopplevelse, for jeg vil absolutt ikke miste synet mitt. Så nå skal jeg følge legens ordre, og så satser jeg på at jeg er i form om en uke.

Lærdommen jeg sitter igjen med, er at jeg skal holde meg langt unna noe som helst som inneholder gift. Nå skal jeg heller kjøpe planter som holder innsekter og kakerlakker på avstand. Dessverre er jeg nødt til å bruke sterke medisiner nå, men det er viktig i en så alvorlig situasjon. P.S Husk å lese bruksanvisningen 😂 Ha en kjempefin helg og fin uke 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x