Vil cannabis bli legalisert i Australia?

Det er det store spørsmålet nå. For to uker siden hadde Studio 10 Australia et program hvor de tar opp dette spørsmålet. Senator David Shoebridge blir intervjuet, og han er helt klar i denne saken. Han sier krigen mot narkotika har skapt mer skade enn den har hjulpet, og det blir helt feil å sammenligne cannabis med sterkere stoffer som heroin. Flere og flere ser nytteverdien i medisinsk cannabis, derfor bør dette bli et tilbud til folk som sliter med helsa. En undersøkelse viser at 40 % av australiere har prøvd cannabis, så dette er ikke noe folk unngår fordi det ikke er lov. Da er det like greit å legalisere mener David, for da får man cannabis under kontrollerte former. Noe som igjen vil gi inntekt til staten og ikke kriminelle miljøer.

I forrige uke kunne vi høre at President Joe Biden benåder alle marihuana dømte, som er dømt for besittelse av marihuana i føderale saker. Biden mener det er helt feil å sende noen i fengsel for noe som er tillatt i 19 delstater. Folk har rusa seg igjennom alle årtier, og når du ser hvor stor skade alkohol utgjør er det merkelig at det er lov og ikke cannabis. Det ene landet etter det andre har åpna opp til både rekreasjonelt og medisinsk bruk. Så nå blir det spennende å se hva de kommer frem til i Australia. Går forslaget igjennom vil cannabis bli lovlig i slutten av året, og det kan forhåpentligvis åpne dører for andre land også. Det er på tide 🥰

Received 432115308692368
0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x