Full rulle denne uka også

Denne uka har jeg hatt besøk av min søster og hennes datter, men i dag går turen hjem til kalde Norge. Utrolig hyggelig at min niese fikk mulighet til å besøke oss, for nå trengte hun en husmorferie. Været har vært enormt fint, så de har kunnet kose seg på stranda. Da har også jeg fått litt alenetid, og den har jeg benytta til å skrive brev til legemiddelverket og helse og omsorgsdepartementet.

Det går med mye tid til å skrive og legge ut både her på bloggen min og Facebook. Noen ganger blir jeg fryktelig sliten, men så tenker jeg på hvor viktig jobb jeg har med å skrive om cannabis som medisin. (Hadde jeg enda fått betalt for det 😂) Men dette er så viktig. Det er ikke mange i Norge som tør å fortelle om hvordan CBD olje hjelper dem, så derfor har jeg ikke samvittighet til å la være. Alle positive tilbakemeldinger varmer hjerte mitt og gir meg krefter til å stå på videre. Denne kampen skal vinnes 🥰

Nå får jeg lade batteriene etter to uker i sammen med familie, og så krysser jeg fingrene for at brevene mine blir tatt på alvor. Ha en super dag alle sammen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x