Kosedag i strålende sol

Endelig er formen og livsgleden tilbake, så i dag ville Ronald og jeg ha en skikkelig kosedag. Her kan vi gå i flere retninger og rusle uten mål og mening, og det er så hyggelig. Bare ta dagen som den kommer. Vi møter alltid på noen som vil slå av en prat, og her på øya møter vi bare glade mennesker. Det er det fine med å bo på et feriested 😎

Vi ender alltid opp langs strandpromenaden, for der kan man gå flere kilometer og se på livet, både på strendene og på havet. Restauranter ligger på rad og rekke, så da ble det deilig tapas i dag. Varmen holder seg godt, og i dag var det ikke en sky på himmelen. Jeg nyter virkelig å være lettkledd, men det aller viktigste er at jeg kommer meg ut når jeg vil. Det kunne jeg ikke i Norge på grunn av været.

Nå er det kveld, men temperaturen er fremdeles behagelig. Så nå skal vi sette oss på terrassen og nyte kvelden i sammen. Jeg føler meg så takknemlig og glad, for jeg har virkelig et godt liv.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x