Gir du opp CBD dråpene for fort?

I det siste har jeg snakka med flere som sier CBD olje ikke virker på dem. Etter hvert som vi prater sammen går det opp for meg hvorfor de ikke får effekt. Det største problemet er uvitenhet og frykt. Rett og slett at de ikke vet hvordan de skal ta CBD og hvor lenge de må ta før det virker, og derfor gir de opp altfor fort. CBD er ikke hokus pokus etter første dråpe, men det er det mange tror. For å få full effekt må man starte forsiktig og øke gradvis til det blir full effekt.

Da jeg starta med cannabis var det kaker i starten, siden jeg ikke fikk tak i CBD olje. Disse ga meg full effekt fra første kakestykke, men samtidig ble jeg veldig høy. Jeg var sjokkert over den gode virkningen, men jeg likte ikke å være høy hele tiden. Lettelsen var derfor stor, da jeg kom til en lege som kunne gi meg CBD olje og veilede meg. Legen la opp dosering etter sykehistorien min, vekt og høyde, og han sa man alltid må starte lavt og justere oppover. Jeg starta med 10 % CBD olje, 2 dråper morgen, 2 dråper midt på dagen og 3 dråper på kvelden. Så økte jeg med en og en dråpe hver tredje dag. 3 % THC olje tok jeg ved siden av.

For meg tok det ca. 2 uker med olje før jeg fikk bedring, men epilepsianfallene fortsatte. Derfor måtte jeg opp i 10 % THC, og etter ca. 6 uker fant jeg riktig dosering. Da brukte jeg 8 dråper med 10 % CBD morgen og midt på dagen, og 9 dråper på kvelden. Jeg ble ikke anfallsfri, men det kunne gå måneder i mellom anfallene. Muskelstivheten ble borte, og jeg fikk mye mindre nervesmerter og sov godt om natta. Det var helt fantastisk å få så god livskvalitet. I dag bruker jeg 25 % CBD olje, for da trenger jeg bare tre dråper fire ganger om dagen, og det er attpåtil rimeligere. THC oljen tar jeg en dråpe fire ganger om dagen. For meg er det et mirakel at jeg slipper bivirkninger av epilepsimedisiner og parkinsonmedisiner, så jeg er kjempeglad for at jeg har funnet riktig styrke og dosering.

Som dere skjønner er det viktig å gi det litt tid. Det tar ca. fire uker før kroppen venner seg til CBD, og det kan ta flere uker før det gir full effekt. Noen kan ta tre dråper med CBD på kvelden og sove godt, men det gjelder ikke alle. Da er det dumt å gi opp etter bare noen dager, og si det ikke virker. Enkelte kan klare seg med noen dråper morgen og kveld, mens andre trenger en jevn tilførsel tre ganger daglig. Som dere skjønner er det store forskjeller fra person til person, siden vi alle er så forskjellige. Noen har virkning av CBD med en gang, mens andre tar det flere uker. Problemet er også at noen holder igjen på dråpene fordi de synes det er for dyrt, og det nytter heller ikke. Skal du ha effekt må du ta det kroppen din trenger, og gi det tid. For når det fungerer kan du få et herlig liv. Jeg er ihvertfall overlykkelig over at det fungerer for meg.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x