Paragliding gir meg adrenalin kick

Jeg elsker utsikten fra terrassen min, hvor jeg kan se palmer og skue utover havet. Når jeg ser bortover mot fjellet, kan jeg også se paraglidere komme seilende gjennom lufta, for så å lande på stranda i La Caleta. Dette var noe jeg måtte prøve!

I høstferien 2017, kom min eldste datter på besøk med familien, så da var det utrolig flott å kunne dele denne opplevelsen med henne. Ronald hadde forhørt seg om mine muligheter, siden jeg er avhengig av rullestol. Og det var heldigvis ikke noe problem.

Piloten hadde med et brett som jeg skulle sitte på, med bena fastspent, og så var jeg festa til ham. Med en kar på hver side som kunne løfte meg opp, kunne jeg se hvordan den store skjermen reiste seg over oss. Tre skritt frem, og jeg svevde ut i 1000 meters høyde. Dette var virkelig magisk! Så dette ble ikke første og siste gang, for det ga virkelig mersmak.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x