Da blir det fysikalsk behandling

Den siste tiden har vært frustrerende, men jeg får glede meg over at det går fremover. I går kveld var jeg hos spesialist på sykehuset, og han kunne konstatere at jeg har fått Epikondylitt (tennisalbue) I venstre arm. Når uhellet først var ute, er jeg glad for at det gikk hardest utover venstre arm. For da kan jeg begynne å skrive fortere. Fremdeles er jeg avhengig av hjelp, men jeg har jo verdens beste hjelper. Ronald er som alltid god å ha ❤️ Jeg savner å skrive, og jeg savner å kunne sitte på nettet. Så jeg får smøre meg med tålmodighet. Nå skal igang med 10 behandlinger hos fysioterapeut, så nå gleder jeg meg til å bruke armene litt igjen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x