Når mangel på søvn blir et problem

Mange ser på cannabis som dop, og derfor vet de ikke om de enorme helsegevinstene som finnes i denne planta. Når vi stresser igjennom dagen, legger vi oss med et tankekjør. Vi tenker på hva vi har gjort, eller alt vi ikke rakk. Hjernen spinner, og vi klarer ikke å finne hvile. Dette var et stort problem for meg tidligere, men nå sover jeg godt natten igjennom.

I følge undersøkelser lider nesten en tredjedel av befolkningen av søvnproblemer, og det gjelder både voksne og barn. Er det noe som virkelig sliter på kroppen, er det mangel på søvn, for man kan bli både trøtt, uopplagt og få smerter. Utrolig mange i alle aldre bruker sovemedisiner. Flere av disse medisinene kan gi tretthet, konsentrasjonsproblemer og gir dessuten avhengighet. Da er det forunderlig, at dette er greit for myndighetene å gi til barn og ungdom i skolealder.

Det finnes masse dokumentasjon på at CBD olje hjelper mot søvnproblemer, så nå er det på tide at dette blir et tilbud til folk. CBD er en substans uten psykoaktive effekter, så derfor vil den ikke skape verken abstinenser eller avhengighet. Dette må da bety noe?

Jeg tenker ofte på min mamma, og hvordan hun sliter med søvnen. Hun er avhengig av sovemedisin, men flere ganger må hun ha et opphold. Dette gjør henne trett og uopplagt, og forringer livskvaliteten hennes enormt. Det gjør meg så trist å tenke på at hun kunne fått det bedre med CBD olje, men dessverre tør hun ikke å prøve, siden dette ikke er lov i Norge.

Det går ikke an å skylde på mangel på bevis lenger, for dette har vært brukt som sovemedisin gjennom årtier. Kanskje noen stressa politikere kunne testa CBD olje, for da tror jeg jammen de hadde forstått hvor fantastisk denne planta er. Kanskje flere ungdommer hadde klart å fullføre studier, men det viktigste av alt er livskvaliteten. Sover du godt gjennom natten, våkner du opplagt og glad. Det gjør ihvertfall jeg 😊

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x