Voksende interesse for cannabis som medisin

Da jeg ble kontakta av Dagbladet i februar i fjor, var jeg utrolig glad for å kunne dele min historie til det norske folk. De aller fleste ser på cannabis som narkotika, og det gjorde faktisk jeg også. Ordet «cannabis,» forbandt jeg med noe negativt, for jeg så for meg ungdom som ødela livet sitt med å kjøpe eller selge hasj. Det er jeg neppe alene om.

Cannabis er en fantastisk plante, som er brukt til medisinsk behandling i tusenvis av år, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg oppdaga det. Jeg tør ikke tenke på hvordan livet mitt hadde vært i dag, om jeg ikke hadde begynt med cannabis for seks og ett halvt år siden.

Opplysninger er utrolig viktig for å fremme en sak, og det er grunnen til at jeg står på som jeg gjør. Nysgjerrigheten om CBD olje og cannabis, har blitt vekka i det norske folket, og det er mye takket være media. Det virker som alle skjønner dette er en viktig sak. NRK nyheter, TV2, Dagbladet, Aftenposten og VG, har kasta seg på karusellen. Nå skrives det om cannabis og personer som står frem med sine historier hver uke. Håpet er å få igang en debatt som kan åpne dører for cannabis som medisin.

24.februar 2023, hadde tv2.nyheter en artikkel om at «Britiske forskere vil undersøke om cannabis kan behandle psykose.» 25.februar, var en artikkel i VG: «Uten medisinsk cannabis klarer jeg ikke hverdagen!»

Dette er absolutt tiden hvor boka mi burde være tilsalgs hos bokhandlere, så nå vurderer jeg å sende inn manus til et forlag. Selv om jeg har gitt ut boka på Amazon, kan den nå ut til tusenvis om den står i butikkhyllene. Boka har en sterk historie, om hvordan sykdommen ramma meg hardt. Men heldigvis klarte jeg å snu livet til noe positivt. Når farmasøytiske medisiner ikke kunne gi meg livskvalitet, er jeg evig takknemlig for at jeg oppdaga cannabis som medisin. I boka finnes mye informasjon om dette og cannabisens historie. Den er lettlest og har både humor og alvor.

Håpet mitt er at andre mennesker kan få samme mulighet som meg. Sykdommen og medisiner tok fra meg livet, mens med cannabis har jeg stor livskvalitet. Med så mye fokus på cannabis i media som det er nå, tror jeg absolutt det er håp om en forandring snart. Cannabis handler ikke bare om rus, men denne fantastiske planta gir mennesker et verdig liv. Det er verdt å kjempe for.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x