En verden i forandring

Da pandemien brøt ut, var det vel ingen som hadde trodd vi skulle se fly på bakken, stengte hotell og restauranter og folketomme gater. Hvem hadde trodd at en pandemi skulle snu opp ned på en hel verden?

Tenerife er en fantastisk øy, og flyene letter og lander hele døgnet med glade mennesker. Det er herlig å se en normal hverdag igjen. Samme hvor vi går ser vi smilende mennesker, og det gjør faktisk noe med sjelen 😊 Gi et smil, og du får et smil igjen.

Media bombarderer oss med dårlige nyheter, og flere enn noen gang sliter psykisk. Krig i Europa, høye priser og økende fattigdom, gjør livet vanskelig for mange. De tre siste årene har forandra en hel verden, og jeg merker det også har gjort noe inne i oss. Folk har blitt mer engstelige.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg bruker CBD olje. Det gir meg en ro, sånn at jeg takler motgang mye bedre. En positiv tankegang er også viktig. Tenke: «Alt ordner seg!» Stort sett gjør det jo det.

Vi må ha tro på en god fremtid, for den kan vi være med på å påvirke. Selv om verden er i forandring, kan vi velge å gjøre noe positivt med livene våre. Tenk på hva som gir deg positiv energi og strekk deg etter det.

Nå som våren er her, våkner alt til liv igjen. Da vi flytta til Tenerife tenkte vi ikke på at det er årstider her også, så det ble absolutt en positiv opplevelse. Mandeltreblomstringen er helt fantastisk, og så fortsetter det med andre arter. Det er bare å nyte synet av vakre blomster, for det gjør ihvertfall meg i godt humør.

Livet er til for å nytes. Opplev den vakre naturen, gjør noe hyggelig og tenk positivt. Verden går sin gang, men Livet er her og nå. Ha en kjempefin helg 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x