Spennende møter i Arendal

I går hadde jeg en lang men utrolig hyggelig dag. Ronald og jeg koser oss som gjester hos Rune Supern Olsgaard og hans kjære Trude Arntzen, og i går fikk vi virkelig vist oss frem under Arendals uka. Rune har starta opp CBD foreningen i Norge, og for anledningen skaffa han seg en sykkel med lasteplan foran. Det er ikke fritt for at vi fikk oss en latter da Rune kom syklende inn til sentrum. Ikke skjønte han hvordan noen kunne putte ungene sine oppi den vinglete kassa foran, men heldigvis kom han trygt frem. Med CBD Foreningen i Norge, er målet å teste ut kvalitets oljer. På den måten kan folk føle seg trygge på at de får en CBD olje som virker godt. Vi rulla rundt til forskjellige stands, men det viktigste for meg var å få prate med politikere fra Stortinget. Jammen var jeg heldig! Trude gikk grundig til verks og fant ut hvem som hadde med helse og omsorg å gjøre. Og vi fikk en flott samtale med Stortingsrepresentant Marian Hussein. Hun sitter i Helse – og omsorgskomiteen, og er virkelig en flott og engasjert dame. Da jeg fortalte min historie ble hun skikkelig interessert, og dette ville hun vite mer om. Høydepunktet for meg var at jeg fikk møte Geir Lippestad. Han er forsvarsadvokat og leder for Partiet Sentrum, og jeg føler han har så stor omtanke for andre mennesker, at jeg hadde et håp om å møte han. Det var utrolig hyggelig at han tok seg tid til å sette seg ned å prate med meg på en restaurant. Jeg hadde bestemt meg for å gi boka mi til han på forhånd. Så da jeg hadde fortalt om meg, og at cannabis er min eneste mulighet til et verdig liv, ble han imponert. Det var stas å signere boka mi og gi til Geir. Vi hadde en kjempefin samtale, og han spurte om jeg kunne tenke meg å komme hvis han arrangerte en debatt? Selvfølgelig vil jeg det! Dette blir spennende dere, så nå er det større håp om å nå frem med en viktig sak. Alle mennesker fortjener å ha et verdig liv, og da må vi få bruke det som hjelper. Vi hadde strålende vær i går, men nå pøser regnet ned. Jeg har et viktig møte i dag også, men det ligger an til at jeg får en fuktig dag.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x