Arendals uka sto til forventningene

Jeg er utrolig glad for at jeg tok turen til Norge, for jeg fikk virkelig møtt mange hyggelige mennesker. Det var faktisk ingen som visste at cannabis kunne brukes som medisin, og de ble alle overraska over hvilken effekt det har. Interessen var enorm, så jeg sitter absolutt igjen med en god følelse. Nå skjønner jeg for alvor hvor viktig det er med informasjon, så denne kampen har blitt viktigere enn noen sinne. Cecilie Lyngby, er partileder for Folkets Parti og også leder for helse og sosial utvalget. Hun ble kjempe interessert da hun hørte historien min, og ekstra glad for at hun fikk boka mi. Dette ville hun vite mer om. Cecilie er ikke for legalisering av cannabis, men hun syntes absolutt man måtte se på cannabis som medisin. Jeg håper at alle samtalene jeg har hatt vil gi resultater. Nå er jeg veldig sliten men kjempeglad. Så dette blir spennende.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x