Tid til litt kos med venner

Etter dagene i Arendal var det deilig å slappe av på hotell i Tønsberg. Der møtte vi noen venner som vi ble kjent med på Tenerife, og de var ivrige etter å vise oss byen sin. På brygga står en statue av Jahn Teigen, og Anne Lise og Freddy Lepsøe syntes det var stas å vise oss Jahn Teigen museet. Det var helt fantastisk, og virkelig verdt besøket. Du verden for en flott samling fra livet til Jahn, og det var imponerende å se hvor mye de hadde klart å stille ut. Freddy var gitaristen til Jahn Teigen og med på å danne det første bandet hans. Fremdeles spiller han Jahn Teigen låter med bandet sitt, og det var skikkelig kult at Freddy var med på flere bilder på veggen. Det gjorde at omvisningen ble enda mere spesiell. Nå er Ronald og jeg i Oslo, og i morgen skal jeg være gjest i studio til en Podcast ( Podcasten uten navn). Dette gleder jeg meg til, for nå kan jeg nå ut til enda flere mennesker. Det er veldig få som har hørt om cannabis som medisin, og de aller fleste ser på det som narkotika. Ikke så rart siden myndighetene har stempla det som narkotika, og har myndighetene sagt det, er det sånn. Jeg er glad for å få denne muligheten til å opplyse, så jeg håper det kommer noe positivt ut av dette besøket. Dere skal få vite når opptaket kommer på lufta, så dette blir spennende. Ha en kjempefin helg alle sammen 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x