Endelig litt ferie

Det har vært mange hektiske dager i Norge, og jeg har virkelig kost meg med gode samtaler. Jeg har prata med ganske mange her i Oslo, men det er overraskende få som vet at cannabis kan brukes medisinsk. Kun noen få har hørt om CBD olje. Det er nå det virkelig har gått opp for meg at jeg utfører en viktig jobb, og at informasjon må nå ut. Når jeg forteller om hvordan cannabis har forandra livet mitt vil alle høre mer, og skravla mi går i ett så lenge folk vil høre. Heldigvis har jeg ingen problemer med å prate med andre mennesker, så da er det jo bare å skravle i vei. Nå går dagene i Norge mot slutten, og i dag har jeg endelig mulighet til å ta ferie. Den tiden skal jeg bruke godt i sammen med Ronald. Vi har rusla i strålende sol og kost oss med å se på livet, men nå gleder vi oss til å vende nesa sydover og hjem.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x