På vei til Norge

Da har endelig reisa til Norge starta. Ronald og jeg forlot Tenerife i går, og nå koser vi oss i Alicante før ferden går til Arendal på søndag. Varmt har vi hatt det hjemme, men her står lufta stille med nesten 40 varmegrader. Jeg gleder meg enormt til Arendals uka, for dette blir min mulighet til å være med på å påvirke politikerne. Det er på høy tid at det åpnes opp for cannabis i Norge under kontrollerte former. For mange mennesker er cannabis eneste mulighet til et verdig liv, og derfor betyr det mye at de som trenger det til medisinsk behandling kan bruke det. Jeg gleder meg til uka som kommer, og så får vi krysse fingrene for at det endelig kan bli en forandring.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x