Gjest i Podcasten Odd – Pod

Mange ser på cannabis som narkotika, og det gjorde jeg også tidligere. Da jeg ble ramma hardt av sykdom og slet med bivirkninger av medisiner, stoppa livet helt opp. Lykken for meg var at jeg flytta til Tenerife og oppdaga cannabis som medisin. Cannabis er en naturlig plante som er brukt som medisin i tusenvis av år, og denne fantastiske planta er det eneste som gir meg og mange andre et verdig liv. Derfor betyr det mye at jeg kan dele mine erfaringer.

Det var veldig hyggelig å bli invitert som gjest i Podcasten til Odd Asbjørn Pedersen, Odd – Pod. Der tar han opp temaer om rus, avhengighet, motivasjon og inspirasjon. Som tidligere rusmisbruker er han selvfølgelig skeptisk til cannabis, men etter å ha hørt min historie ville han gjerne vite mer om cannabis som medisin. Jeg er opptatt av å få frem, at for meg og andre som sliter med sykdom handler det overhodet ikke om rus, men livskvalitet. Tirsdag rigga jeg meg til i stua, her på Tenerife, og i studioet i Norge satt også Eirik Kolloen Trampe – Kindt, i sammen med Odd Asbjørn. Eirik er personlig trener og begge driver de med coaching og personlig selvutvikling.

Odd Asbjørn fikk livet sitt snudd på hodet etter at han ble knivstukket og livstruende skada i 2019. Nå arbeider han for å vise at store positive forandringer kan oppnås for alle som har de rette verktøyene i den mentale verktøykassa. Det var utrolig hyggelig å prate med disse karene, og mitt håp er at jeg kan gi god nok informasjon om cannabis, sånn at denne planta kan få den plassen den fortjener. Jeg håper dere tar dere tid til å lytte til oss, og husk at livet er det du gjør det til.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x