Nytt år – Nye muligheter

Etter hvert som vi legger årene bak oss, finnes ikke et eneste menneske som ikke har opplevd både oppturer og nedturer. Jeg pleier å si at livet er en berg og dalbane. Dessverre er det altfor mange som drar med seg fortiden, og det er fryktelig trist. Det er ikke mulig å forandre på det som har vært, men det som ligger foran oss kan vi være med på å påvirke.

Jeg har heldigvis lært meg å gi slipp på det som var, og tenker ikke lenger på hvor urettferdig det var at sykdommen rammet meg så hardt. Heldigvis har jeg klart å snu livet mitt til noe positivt, så selv om jeg kan ha dårlige dager innimellom, tenker jeg mest på hvor heldig jeg er.

Tenk om vi alle kan ta med oss bare gode minner inn i det nye året. Hadde ikke det vært fint? Nytt år = Nye muligheter. Tenk at vi får en sjanse til 🥰

Jeg føler 2022 var et år hvor det ble lagt mye fokus på cannabis som medisin verden over. Flere og flere land åpner opp etterhvert som forskningen går fremover, så jo mer informasjon som kommer ut, dess større press blir det på myndighetene.

Det var stort for meg å møte flere politikere under Arendals uka, og utrolig fint å gi boka mi til Geir Lippestad. Nå er jeg så heldig at en av mine følgere på Facebook har kjøpt boka mi og gitt den personlig til Bård Hoksrud, som er en av ledelsen i FRP (Femskrittspartiet). Det gjør meg skikkelig glad når flere står på for å spre informasjon om cannabis som medisin, for på den måten kan vi få vekk det dårlige rykte denne fantastiske planta har.

Et helt nytt år ligger og venter på oss, og vi kan alle gjøre det helt spesielt. Tenk positivt, og kanskje drømmene blir virkelighet. Vi har lov til å håpe, ikke sant? Masse gode ønsker for fremtiden ❤️🎉

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x