Et år fylt med opplevelser

2022 har virkelig vært et år hvor jeg har opplevd mye, samtidig som jeg har kunnet fremme cannabis som medisin. Jeg ble veldig glad da Dagbladet kontakta meg i Februar, og jeg møtte en journalist i Oslo. Redaksjonen hadde kommet frem til, at siden jeg hadde så stor livskvalitet med cannabis, ville de lage en stor reportasje om meg. Journalisten og en fotograf kom til Tenerife og fulgte Ronald og meg i to dager. Dette resulterte i at vi ble hovedoppslaget i Dagbladet- Magasinet påskeaften. Denne reportasjen nådde ut til mange mennesker, derfor var det mange som kontakta meg etterpå. Det ble en hektisk periode, men du verden så hyggelig. Interessen for å vite mer om cannabis som medisin var kjempestor.

I Mai måned reiste Ronald og jeg til Norge igjen. Denne gangen for å møte familie, men så gikk ferden videre til Polen. Jeg er så takknemlig til Krzysztof Poreba (eier av Mr.Hemperek) som inviterte meg dit. Han hadde fått boka mi oversatt til polsk, og han gjorde det mulig for meg å sitte i et telt på torvet i Warszawa og signere bøker. Dette var eventyrlig 😄 Mange kom innom teltet for å slå av en prat med meg, og jeg ble veldig grepet av flere sterke historier. Dessverre var været dårlig denne dagen, men det forhindra meg ikke i å delta på den store Cannabis marsjen i Warszawa. For et opptog, og for en opplevelse. Dette har virkelig gitt meg minner for livet.

Mens jeg var i Polen, ble jeg kontakta av Moss Avis som hadde hørt min historie og ville lage reportasje om meg. Siden de samarbeider med andre lokalaviser, lurte de på om det var greit artikkelen ble publisert der også. Selvfølgelig ville jeg det 😄 Det resulterte i at artikkelen ble publisert i andre lokalaviser rundt i hele Norge. Overskriften var: » Flyttet fra Moss til Tenerife for et bedre liv – med cannabis.» Etter det ble jeg kontakta av enda flere mennesker. Informasjon er veldig viktig, for at folk skal forstå hva medisinsk cannabis dreier seg om. Så jeg er kjempeglad for at jeg fikk denne muligheten.

I August gikk turen til Norge på nytt. Denne gangen var jeg invitert til Arendal for å kunne prate med politikere under Arendals uka. Ronald og jeg hadde kjempehyggelige dager i sammen med Trude Arntzen og Rune Supern Olsgaard (leder av CBD Foreningen I Norge). Vi fikk mange spennende samtaler med politikere, og sammen fikk vi virkelig spredd informasjon om CBD olje og cannabis som medisin. Jeg møtte flere politikere som ble grepet av historien min, men det største for meg var å møte Geir Lippestad. Han er forsvarsadvokat og leder for Partiet Sentrum, og jeg visste han var opptatt av folks velferd og de handikappedes rettigheter. Lippestad er en fantastisk fyr som tok seg god tid til å prate med meg, og jeg ble kjempeglad da han ville ta imot og lese boka mi. Han visste ikke at cannabis kunne være til så stor hjelp for syke mennesker, men det blir spennende å se om de vil ta det med i parti programmet sitt.

Fra Arendal gikk turen videre til Oslo, hvor jeg var invitert som gjest i studio til «Podcasten uten navn.» Dag Thomas Rogstad er en herlig kar, så praten gikk som en lek. Jeg bobla nesten over av iver etter å fortelle, for det var kjempespennende å vite at jeg kunne nå ut til mange mennesker. Jeg blir alltid ivrig når jeg kan fortelle om hvordan cannabis har forandra livskvaliteten til meg og mange andre. Link til dette intervjuet ligger her på bloggen min – Endelig er Podcasten ute. Etter dette fikk jeg mange rørende kommentarer og hyggelige meldinger, og det betyr mye for meg. Alle positive tilbakemeldinger om at jeg er til inspirasjon for andre, varmer hjerte mitt 🥰 Jeg legger ned mye arbeid i å spre informasjon om cannabis som medisin på Facebook og her på bloggen, derfor er det flott med tilbakemeldinger fra dere.

Selv om jeg har alvorlig sykdom har jeg klart å gjøre det beste ut av situasjonen, og det er jeg kjempeglad for. Å ha en positiv holdning til livet er viktig, for det gjør alt så mye lettere. Livet er for kort til å sitte å deppe, derfor gleder jeg meg over hver ny dag.

I September kunne jeg glede meg over at boka mi kom ut i engelsk versjon. Jeg er veldig stolt av boka mi, for jeg har lagt ned mye jobb i den. Det er en sterk historie om hvor alvorlig syk jeg var, men også hvordan jeg klarte å snu livet mitt til det beste. At jeg oppdaga cannabis som medisin forandra livskvaliteten min enormt, derfor er det mye informasjon om CBD olje og cannabisens historie. Jeg skriver også om flotte opplevelser her på Tenerife, så det er en bok fylt av alvor, kjærlighet og fine opplevelser. Så langt har jeg bare fått fantastiske tilbakemeldinger, og det varmer enormt. Det betyr mye for meg at dere kjøper boka og forteller andre om den.

Nå tar jeg meg en lang juleferie for å kose meg med familien, og det blir ekstra stas å være i sammen med det lille barnebarnet mitt ❤️ Jeg ønsker dere alle en fredfull og fin jul, og et riktig godt nytt år. Om to uker er jeg igang igjen med innlegg hver mandag og fredag, og så er det lov å håpe det nye året kan åpne dører for cannabis som medisin.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x