Juleforberedelser i rute

Det er mange ting å tenke på før jul. Ronald og jeg har fått unna mesteparten av julegavene de siste dagene, så jeg kjenner meg ganske sliten akkurat nå. Sønnen vår Ken kom fra Alicante på onsdag, og på tirsdag har vi datter og barnebarn i hus ❤️ Åh, så herlig det blir å samle tre av barna og minste barnebarnet i jula. Det er alltid hyggelig når vi møtes, og på Tenerife er det umulig å kjede seg. Julestemning blir det, selv om vi kan ligge på stranda hele dagen. Det blir nok litt ekstra feriefølelse for Ronald og meg også, for det er ikke ofte vi er på stranda. Det blir liksom ikke til det når vi bor her, for vi koser oss bare vi rusler på den lange strandpromenaden.

Når jeg ser på TV hvordan snøen faller ned i Norge, føler jeg en lettelse over å bo her på Tenerife. Klimaet her er helt fantastisk, og det er ikke tvil om at det gjør godt for kropp og sjel. Nei, kulda og snøen savner jeg absolutt ikke. Dagene går fort frem mot jul, men i helgen skal vi bare slappe av i sammen med Ken. Det spørs om ikke det blir et glass rødvin på terrassen i kveld. Ha en kjempefin helg alle sammen 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x