Lev livet i dag

Det er sprøtt å tenke på hvor fort livet kan forandre seg, bare fra den ene dagen til den andre. Jeg har alltid vært en aktiv person og opptatt av å leve sunt, for jeg trodde det kunne sikre meg en god helse i fremtiden. Mange tenker akkurat som meg, og fokuserer på et sunt kosthold og trener regelmessig. Da har vi jo lagt grunnlaget for en god alderdom.

Dessverre går det ikke alltid som vi tenker, derfor er det viktig å ta seg tid til å leve her og nå. De fleste har en travel hverdag og stresser altfor mye. Faktisk tror jeg «stress» er kroppens verste fiende, og det er bevist at det kan skade organer og celler i hele kroppen.

Det er viktig å ta seg tid til kos og gjøre hyggelige ting, så derfor blir jeg alltid glad når Ronald og jeg kan rusle avgårde i sola, uten mål og mening. Her på Tenerife ser vi smilende mennesker koser seg på stranda, eller rusler langs den lange flotte strandpromenaden, og det gir veldig god energi. På ferie klarer de fleste å slappe av, og det er fint for både voksne og barn.

Ikke alle takler sykdom eller motgang like bra, for når livet snus opp ned, raser alt i sammen. Dessverre har jeg sett flere forandre seg i det siste. Mennesker som levde et sorgfritt liv, ble plutselig ramma av alvorlig sykdom. Det er trist å se hvordan de murer seg inne og blir bitre.

Livet er ikke enkelt, og man må få lov til å reagere. Det gjorde jeg også da jeg ble alvorlig syk, men det som er viktig er å reise seg igjen. Vi må ta imot den hjelpen og de hjelpemidlene vi kan få, for livet går videre uansett. Jeg prøver å oppmuntre og være støttende, men valget om å nyte livet må hver enkelt ta. Det er ikke lett, men det er fullt mulig. Nei, ingen vet hva morgendagen bringer. Derfor har jeg et motto: LEV livet i DAG 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x