Rick Simpson starta en revolusjon innen bruk av cannabis som medisin

Dokumentaren – Run from the cure – Rick Simpson story, er en film jeg anbefaler på det varmeste. Dette er en film alle burde sett.

Etter en alvorlig hodeskade i 1997, fikk Rick medisiner som ga han kraftige bivirkninger. Han følte medisinene gjorde mer skade enn det kunne hjelpe, derfor begynte han med cannabisekstrakter og fikk bedring med en gang. I 2003, fikk han hudkreft og klarte å kurere den med en olje han lagde og smurte rett på flekkene. Dette kunne han ikke holde for seg sjøl. Så han dyrker cannabis i hagen sin og lager RSO olje (Rick Simpson Oil), og gir bort gratis. Denne oljen har en stor andel med THC.

Rick bruker mye tid på å dele erfaringene sine og hjelpe andre. Filmen med Rick starta en revolusjon innen bruk av cannabis som medisin. Etter at han kurerte både hodeskaden og kreften på seg sjøl, har han hjulpet tusenvis av mennesker for alvorlige lidelser. Han har sett mange mirakler på folk og mener hemp planta er den beste medisinske planta på jord. Har du sykdom medisiner ikke hjelper mot, kan cannabisolje være løsningen.

Rick bryr seg ikke om å tjene penger på dette, for han brenner virkelig for å hjelpe andre. Oppskriften på oljen har han lagt ut på nettsiden sin, sånn at andre kan få mulighet til å lage den sjøl. Rick sier det finnes masse dokumentasjon på at cannabis kurerer kreft, så han spør: «Hvor mange år skal det ta å studere en plante?»

Det er fantastisk hva denne mannen har fått til, og jeg er så glad for at jeg har tilgang til denne oljen i sammen med CBD olje. Livet mitt hadde aldri vært det samme uten olje, så jeg er evig takknemlig for den livskvaliteten jeg har. Dette bør være et tilbud til alle som ønsker det. Mange år har gått, med haugevis av vitnesbyrd fra mennesker som har fått et godt liv med cannabis. Nå bør alle forskningsrapporter og vitnesbyrd komme på bordet, for det er virkelig på høy tid at denne planta blir lovlig i hele verden. Ta dere tid til å se dokumentaren, for den er virkelig verdt det.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x