Hyggelig med tilbakemelding på CBD olje

Jeg blir så glad når jeg hører mennesker har fått større livskvalitet med CBD olje. Denne fantastiske oljen kan utgjøre en stor forskjell i livet til både voksne og barn. Margit Vea og jeg, har fått mange tilbakemeldinger på oljene Margit selger i nettbutikken sin, og derfor vil jeg dele noen av disse erfaringene med dere.

«Det er den beste oljen jeg har hatt noen gang. Så i dag bestilte jeg to til. Jeg har brukt voltaren gel for å kunne gå på jobb, men nå holder det med oljen. Mye mindre smerter, og jeg kjenner med en gang hvis jeg ikke har tatt oljen.»

Tilbakemelding fra en mor som har prøvd Core Calm på sønnen sin, som har diagnosen autisme. «Jeg syns gutten sover bedre, men litt opp og ned. Uansett bedre enn det har vært. Merker han er roligere og har ikke så ofte sinneutbrudd som tidligere, men fornøyd og mer sosial. Han tåler å være inne i klasserommet, har bedre konsentrasjon, er på besøk hos kamerat, noe som er helt utrolig. Jeg opplever å se stor effekt, og er ganske sikker på at det er oljen.»

Tilbakemelding fra dame: «Jeg tar CBD olje om morgenen og om kvelden, og ved behov når jeg kjenner veldig på angsten. Jeg kjenner med en gang en indre ro, og at angsten slipper taket. Jeg har ADHD og PTSD. Jeg går på ritalin for ADHD’n, men jeg kjenner at fordi oljen har så god effekt på angsten, så gjør den også at jeg fungerer bedre i hverdagen i forhold til mine andre plager. Jeg var tom for CBD i to uker, og trodde først ikke jeg ville merke forskjell. Det gjorde jeg! Jeg er derfor veldig glad for at jeg har muligheten til å gå på CBD. Anbefaler virkelig det til de som har angst eller sliter med andre psykiske plager.»

Tilbakemelding fra dame med fibromyalgi: «Jeg har mindre verk i kroppen, ikke like mye «utmattelse» uten dråper er kroppen veldig tung. Merket veldig godt når jeg startet på de i desember, at humøret lettet. Har ikke like depressive tanker.»

Det er herlig med sånne tilbakemeldinger 🥰 CBD olje kan utgjøre en stor forskjell for mange. Disse oljene er rene CBD oljer helt fri for THC. De kan gjøre livet bedre for mange, men de vil ikke gi like god effekt på personer med alvorlige nevrologiske sykdommer. Da vil en fullspektret CBD olje være det beste. Uansett kan disse oljene gi en ro som er til stor hjelp. Oljene kan bestilles i nettbutikken: margitvea.no

De blir sendt direkte i postkassen din i Norge, så du slipper å tenke på at de blir stoppa i tollen. Omtale av oljene er å finne øverst på siden min, og har du spørsmål er det bare å kontakte Margit Vea.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x