Cannabis er IKKE narkotika

Endelig er vi kommet godt tilrette i den nye leiligheten vår. Det er veldig uvant å ha så stor plass inne, og terrassen er tre ganger større enn vi hadde. Vel, en kan nesten si det er en luksusbolig, så her skal vi virkelig kose oss. Ronald har stått på som en helt, og jeg har gjort så godt jeg kan for å få ting på plass.

En av mine søstre er på ferie her på Tenerife, så det var veldig hyggelig å invitere henne hjem til oss i går kveld. Ronald er en mester på kjøkkenet, så det ble nydelig middag som vanlig. Med 28 varmegrader var det herlig å sitte på den fine terrassen, og solnedgangen var virkelig vakker.

Jeg er veldig glad i søsteren min, men det gjør meg trist at hun ikke forstår at vi bruker cannabis. For henne er det narkotika, og hun tenker på cannabis som noe man doper seg på og blir avhengig av. Det hjelper ikke å forklare at man kan ta litt for å finne ro i kroppen og lindre symptomer. Jeg bebreider henne ikke, for det er utrolig mange som tenker det samme.

For meg handler ikke dette om rus, for jeg ruser meg aldri. Jeg tar nok CBD olje og THC olje til at jeg unngår epilepsianfall og demper muskelstivhet og nervesmerter. For meg er det et under å slippe epilepsi medisiner og parkinson medisiner, som ga meg store bivirkninger, og for ikke å snakke om smertestillende. At jeg kan bruke en naturlig plante som medisin i stedet, er helt fantastisk.

Nei, cannabis er IKKE narkotika! Det skader ikke kroppen, har få eller ingen bivirkninger, og det er aldri registrert et dødsfall. Denne planta er rett og slett en gave til oss mennesker. Min kamp for å opplyse fortsetter, og så håper jeg at min søster og mange andre en dag vil forstå. Cannabis er en naturlig plante som gir meg og tusenvis av mennesker et verdig liv ❤️

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x