Når kroppen sier «Stopp»

Etter at jeg starta med CBD olje, ble livskvaliteten min enormt forbedra. Eller for å si det annerledes, jeg fikk et liv. Selvfølgelig har jeg forskjellige dager fremdeles, for noen dager vil alltid være bedre enn andre. Jeg har en tendens til å glemme at kroppen ikke er frisk, selv om jeg føler meg bedre, og derfor hender det jeg kjører batteriet flatt. Det er rart med det!

Når jeg ønsker så veldig å gjøre alt jeg har lyst til, er det tøft å innse at det ikke går. I det siste har jeg brukt mye tid på å redigere boka mi og få den engelske oversettelsen tilgjengelig på Amazon. Jammen er det mye slit å gi ut bok sjøl, så nå håper jeg det er verdt strevet med å skrive den. Men da er jeg faktisk avhengig av at dere kjøper boka. Den finnes som e.bok og papirutgave (paperback). Jeg har brukt mye tid på å få denne bloggen klar, og samtidig planlegge Norges turen. Når jeg nå skulle starte med å forberede foredraget mitt, skjønte jeg at dette blir for mye. Kroppen har rett og slett sagt STOPP! Derfor har jeg avlyst foredraget 19 August.

Nå må jeg rett og slett hvile meg, sånn at jeg kan glede meg til å starte reisa til Norge om en uke. Jeg vil konsentrere meg om Arendals uka og møte med politikerne, for det er en viktig sak. Lørdag den 20. August, er Margit Vea og jeg gjester i studio til»Podcasten uten navn». Dette gleder jeg meg veldig til, for på radio kan vi nå ut til mange mennesker rundt i Norge. Jeg skal reklamere når det blir mulig for dere å lytte til oss. Arbeidet mitt for å fremme cannabis som medisin fortsetter, men nå vil jeg lytte til kroppen og sette på bremsen. Ha en kjempefin helg alle sammen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Wenke Storsveen
Wenke Storsveen
1 år siden

Masse lykke til i Arendal 👍😃

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x