Når ting ikke kan forandres må man gi slipp

At jeg har stått frem med min historie om hvordan cannabis har forandra livet mitt, har ikke vært noen dans på roser. Jeg føler meg utrolig heldig som oppdaga CBD olje og cannabis som medisin, men dessverre har jeg nære familiemedlemmer som ikke forstår. De mener jeg gjør noe ulovlig og stikker meg for mye frem. Familien er det viktigste i livet mitt, så på en måte har dette gitt meg en kjærlighetssorg som er tung å bære. Hadde de enda lest boka mi ville de helt sikkert forstått mye mer, men dessverre er de ikke interessert.

Med tanke på hvor syk jeg var og livet jeg hadde, takker jeg GUD hver dag for at jeg har et så normalt liv som mulig. Sykdommen er ikke borte, for jeg har både gode og dårlige dager. Men det viktigste er livskvaliteten. Ronald og jeg elsker livet vi har her på Tenerife, og nå må vi gi slipp på de som ikke unner oss det. Sorg og savn kan virkelig gjøre et menneske sykere, så når man ikke kommer noen vei må man rett og slett la livet gå videre.

Går vi bortover en sti i skogen mens vi hele tiden ser bakover, vil vi til slutt snuble og falle. Sånn er det også om vi ikke klarer å gi slipp på sorg eller fortiden. Heldigvis er det opp til oss sjøl om vi velger å se fremover. Ser vi oss hele tiden tilbake og lar fortiden gnage vil vi aldri komme videre i livet. At vi kan tilgi de som har såra oss, og gi slipp på det som har vært er gull. Det har tatt meg lang tid å komme til denne avgjørelsen, men livet er en gave, og den gaven vil jeg nyte til det fulle.

CBD olje virker beroligende, og jeg er overbevist om at det har hjulpet meg i å takle motgang mye bedre. Heldigvis har jeg fått Ronald til å begynne med CBD olje også, og det har gitt resultater. For første gang på mange år sover han bedre og finner mer ro i kroppen, så denne oljen er absolutt å anbefale om du strever med søvn eller uro. Oljen kan bestilles i nettbutikken til margitvea.no.

Vi har nydelig sommer her på Tenerife, og i dag skal Ronald og jeg virkelig kose oss. Endelig har min bror og svigerinne kommet til øya, så nå skal vi kjenne på feriefølelsen i sammen med dem og kose oss ekstra. Fortid er fortid, så nå strekker vi oss mot det som ligger foran oss. Ha en kjempefin dag alle sammen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x