Medisinsk cannabis blir mer tilgjengelig i Norge

I dag er det artikkel i VG, om at tre nye typer medisinsk cannabis blir tilgjengelig på apotek i Norge. Legemiddelverket sier effekten på de nye typene vil vare mye lenger enn de to som er fra før. De nye produktene blir i dråpeform og vil inneholde forskjellige mengder med CBD og THC, så mest sannsynlig blir det mye likt oljene som selges på nettet i dag. Det er selvfølgelig flott at tilbudet blir større, men nå skjønner jeg hva dette dreier seg om.

Forskning har pågått over flere år, og det finnes ingen tvil om at CBD olje hjelper. Land etter land åpner opp for cannabis, og folk velger CBD olje fremfor farmasøytiske medisiner. Dette har gjort at farmasøytindustrien skjelver, for de vet de vil tape svimlende summer. Jeg er overbevist om at myndighetene har holdt igjen til farmasøytindustrien kunne komme opp med egne produkter, og nå ser vi at det skjer.

Alt dreier seg om penger. De har vært livredde for å miste kontrollen og latt menneskeverdet komme i annen rekke. Dette året har medisinsk cannabis vært mye i media, og jeg er stolt over å ha vært med på å bidra til det. Noe er iferd med å forandre seg dere 😄 Nå skal jeg sette meg på terrassen og sprette champagnen, for nå har ballen begynt å rulle.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x