Tid til litt ferie med familie

Denne uka har jeg kost meg med besøk av min bror og svigerinne her på Tenerife. Det har derfor ikke blitt mye tid til å sitte på nettet og skrive artikler. Å kose seg er viktig, og endelig fikk jeg muligheten til å oppleve båttur for å se Delfiner og Hvaler. Disse turene er utrolig populære, så det er mange fullstappa båter som legger fra kai flere ganger om dagen.

Området rundt Tenerife er kjent for store flokker med Delfiner og Hvaler, og vi hadde ikke kommet langt utpå før den første flokken dukka opp. For et syn 😍 Vi ble helt fascinert alle sammen av å se disse fantastiske skapningene. Humøret var på topp etter denne flotte opplevelsen.

Vi har fremdeles full sommer og hatt temperaturer oppunder 30 grader, så da er det ikke rart at vi koser oss. Så varmt har vi aldri opplevd i november, men det klager vi absolutt ikke på 😎 Livet er til for å nytes, og med familie på besøk og varme dager blir det ekstra kos. Ha en kjempefin helg, og trenger du sol og varme kan Tenerife virkelig anbefales.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x