Naturen gjør meg glad

Vanligvis legger jeg ut et innlegg hver fredag, men siden jeg var på farta hele dagen, rakk jeg ikke å gjøre det i går. Innimellom får jeg lengsel etter skog og frodig natur, og da er det bare å sette seg i bilen å kjøre til nordsiden av øya. Landskapet der er annerledes enn her i sør, så Ronald og jeg koser oss skikkelig når vi kan kjøre til andre steder.

Her på sør Tenerife er det alltid varmt og tørt, og det synes godt i naturen at det er lite nedbør. Uansett er det vakkert med strender, palmer og blomster. Så denne øya har mye å tilby.

Vi har ikke kjørt langt, før synet av store furutrær og grønne enger møter oss. Åh, så vakkert det er! Det gjør liksom noe med humøret når vi har disse turene, og vi møter alltid på glade mennesker. Jeg synes det er gøy å slå av en prat med folk, og ekstra morsomt er det å møte på andre nordmenn.

Det er deilig å stoppe opp akkurat der vi føler for, uten noen form for stress. Vi dro innom Puerto de la Cruz for å spise middag, og der var det et yrende liv som vanlig. Dette er en kjempehyggelig by med mye spansk atmosfære, så jeg anbefaler alle å ta en tur dit.

Tenerife er en fantastisk øy, som har det meste. Alt fra strender til høye fjell, og Teide raver majestetisk samme hvor på øya du befinner deg. Er det rart jeg elsker å bo her? Det regner oftere på nordsiden, så det lønner seg å sjekke været. Men til gjengjeld har de den frodige, flotte naturen, som strekker seg fra havet og oppover fjellsiden.

Klokka går fort når man koser seg, og på hjemturen kjørte vi innom flyplassen i Nord og henta sønnen vår, Ken. Nå skal vi kose oss i sammen, og jeg ønsker dere alle en kjempefin dag og flott helg videre. Husk at naturen er som en vitamininnsprøytning, og det fine er at vi kan oppleve den over alt. Føler du at du trenger positivt påfyll, er det bare å ta en tur ut i naturen. Ihvertfall blir jeg glad av det.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x