Kampen for å bruke CBD

Siden jeg la ut innlegget mitt forrige fredag, (Et sterkt vitnesbyrd), har responsen vært enorm. For meg har det vært en berg og dalbane av følelser, og jeg skal innrømme at det har blitt en del tårer. Flere foreldre til barn med autisme og epilepsi har kontakta meg og synes innlegget var fantastisk. Det varmer hjerte mitt enormt, og jeg er glad for at jeg kan bidra med å opplyse om en så viktig sak.

For disse foreldrene er jeg med på å gi håp, men samtidig føler jeg med de i den kampen de fører. Når du ser barnet ditt få livskvalitet med noen dråper CBD olje, er det tragisk at de ikke kan få bruke den i samråd med lege og få utgiftene dekka på lik linje med andre medisiner. Jeg kjenner virkelig på fortvilelsen deres, samtidig som jeg er enormt takknemlig for at jeg bor her på Tenerife og kan bruke akkurat det jeg trenger av cannabis for å ha et verdig liv.

Denne gangen valgte jeg å dele innlegget også på Facebook: Elisabeth Bye – Nytt liv med CBD, og jeg oppfordra folk til å dele sånn at budskapet kunne nå ut til flest mulig. Det har virkelig gitt resultater. Takket være delinger er innlegget lest av 11 693 personer på en uke, og det er fantastisk. Og så er det lest av flere tusen her på bloggen. Uten at informasjon om CBD og medisinsk cannabis kommer ut kan ikke folk vite hva det dreier seg om. Det er derfor det er så viktig å opplyse. Jo flere som får kunnskap, dess større mulighet er det for å legge press på myndighetene.

Husk at innleggene mine også kan deles her fra bloggen, og det er mulighet til å legge igjen en kommentar eller like innlegget. Bare bla nedover på siden etter innlegget så dukker det opp.

Akkurat nå skulle jeg vært i Norge i sammen med Ronald for å besøke familien, men dessverre måtte jeg avbestille flybilletten min. For tiden utredes jeg på sykehuset for nye symptomer som har dukka opp, og det er godt å få god oppfølging. Dessverre har jeg slitt litt psykisk med tanke på å komme i tollen med cannabismedisinen min, siden en toller trakasserte meg natt til den 11. juni 2023. For dere som ikke vet hva som hendte er det bare å bla nedover på bloggen min eller google: Medisinsk cannabis brukere bør behandles med respekt.

Denne tolleren hadde totalt mangel på empati, og det var tydelig at hun ikke likte cannabis brukere. 29. juni i fjor, sendte jeg klage til tolletaten, men etter gjentatte purringer og telefoner og løfte om at svaret skulle komme i posten i god tid før jeg skulle reise 4. juni, har jeg fremdeles ikke mottatt et svar. Dette er ikke akseptabelt og lite seriøst. For meg er det viktig å få et svar, for dette skaper en utrygghet som gjør at jeg ikke gleder meg til å reise til Norge lenger.

Akkurat nå gleder jeg meg over bildene Ronald sender av barnebarna, og når han kommer hjem på tirsdag har han med minste barnebarnet på 3 år. Åh, som jeg gleder meg! Det blir skikkelig stas når bestefar og lillegutt skal kjøre fly til Tenerife, og Ronald og jeg kan kose oss med barnebarnet til moren kommer etter. Jammen er det herlig å ha noe å glede seg til. Imens har jeg selskap av vår eldste sønn Ken, så jeg føler meg utrolig heldig.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x