Et sterkt vitnesbyrd

For en stund siden ble jeg kontakta av pappa’n til en åtte år gammel jente, og vi hadde en lang og gripende samtale. Mannen kunne fortelle at han og kona fikk en velskapt og fin jente som lærte seg fort å prate, kunne mange sanger og var en solstråle.

Da hun hadde fylt tre år begynte hun gradvis å forandre seg og lukka seg mer og mer inne. Språket og sangen forsvant, hun var urolig og lagde voldsomme lyder. Den livsglade lille jenta hadde fått autisme, ADHD og en diagnose til, og for foreldrene ble det fullstendig fortvilelse. Jeg tror ikke noen kan forestille seg hvor tøft det er å se det lille barnet sitt forandre seg så totalt.

Mannen kunne fortelle meg at de hadde hatt besøk av en venn fra Amerika i fjor sommer som brukte CBD olje. Vennen fortalte om hvilken fantastisk virkning CBD olje kunne ha på barn med autisme, ADHD også videre. Han anbefalte de å prøve og lot resten av CBD oljen stå igjen.

Det gikk en stund, og foreldrene til den lille jenta bestemte seg for å prøve, men de ville gjøre det i helgen når hun ikke var på skolen. Da kunne de observere henne og se om det hadde noen virkning. Lørdagen kom og pappa’n dryppa tre dråper med CBD olje i munnen på sin åtte år gamle datter. Det var en kjempeivrig pappa som glødende fortalte om hvilken fantastisk effekt det hadde.

Han sa det gikk kanskje fem minutter, max ti, og så ble hun roligere og roligere. Plutselig var hun rolig og smilte 🤩 For et MIRAKEL! Ja, er ikke dette et mirakel så vet ikke jeg. Det samme gjentok seg neste dag.

Da mandagen kom ville de ikke gi henne CBD, og den lille jenta gikk tilbake til der hun var. Foreldrene følte seg fortvilte! Kunne virkelig jenta deres fungere normalt med CBD olje? De måtte prøve igjen til helgen. Lørdagen kom, og pappa’n dryppa tre dråper med CBD olje i munnen hennes etter frokost. Som sist gikk det bare noen få minutter før virkningen kom. Plutselig smiler den lille jenta, strekker armene i været og sier: «Pappa, kan jeg få en klem?»

Wow, for en forandring 😍 Er ikke dette et MIRAKEL vet ikke jeg!!!! Foreldrene er fortvilte over å måtte gjøre dette i skjul i helger og ferier, og den lille jenta lider og er lei seg for sin egen situasjon. Dette er umenneskelig 😪

Her er pappa’ns egne ord: «Da jeg første gang stilte spørsmål om CBD i en autisme gruppe fikk jeg et ras av private meldinger fra foreldre over hele landet, som har funnet at CBD er det eneste som hjelper barna deres til å fungere og få et bedre liv! Det er tragisk og uakseptabelt at foreldre og familien må gå under jorda som gutta på skauen, for å gjøre det beste og eneste rette for sine barn.»

«Det er mange alvorlige saker der familier lever i engstelse for å bli avslørt, at de gir barna et bedre liv med CBD og eventuelt andre løsninger. Jeg har vært åpen om det til min datters nevrolog, og han er helt rolig i forhold til det, men kan selvfølgelig ikke bidra med noe enda slik det er nå. Vi forsøker å bruke det bare i helger og ferier, og virkningen er FANTASTISK!»

«0 melt downs, glad og sosial, følger med på alt og prater veldig mye mer og bedre, kognitivt fungerer hun kjempebra, hun hviler og sover godt når hun trenger pauser +++ Vi ønsker å gi henne CBD hver morgen selvfølgelig slik at hun kan nyttiggjøre seg den fantastiske virkningen for å lære bedre, være mer balansert og få venner også videre. Med CBD kan vi dra ut steder sammen og oppleve ting hun liker og gleder seg over. Uten CBD våger vi ikke dra noe sted!»

Dette er en fantastisk historie som gir meg gåsehud, men samtidig skjærer det meg i hjerte hva disse stakkars foreldrene og den lille jenta må gå igjennom 😪 Dessverre er mange foreldre i samme situasjon, og flere har kontakta meg med lignende opplevelse etter at barnet deres har begynt på CBD olje for autisme og ADHD. Det er helt grusomt at disse barna ikke kan få den eneste medisinen som hjelper. Dette er et alvorlig brudd på menneskerettighetene, så nå må noe gjøres!

Jeg vil stille et spørsmål til Statsministeren, alle politikerne og Helse og omsorgsdepartementet: «Er ikke dere valgt av folket for å legge til rette for at ALLE skal ha det bra? Er det ikke en menneskerett å få bruke den eneste medisinen som gir livskvalitet? Dere reagerer sterkt når barna lider av sult, krig og i konfliktområder og ber myndighetene gripe inn i disse landene. Hva med alle de barna og familiene deres som lider i Norge, fordi de må gå i skjul for å gi barna sine en naturlig plante som gir de et verdig liv?»

«Å nekte barna den eneste medisinen som hjelper vil jeg påstå er barnemishandling! I menneskerettighetene står det, at ALLE har RETT til et verdig LIV. Hvordan kan dere leve med at dere svikter disse barna?» Cannabis er en naturlig plante, og CBD har ingen til få bivirkninger. Det er ALDRI registrert et eneste dødsfall, og CBD gir INGEN rus. Hvordan kan dere nekte syke mennesker dette? Det finnes ingen unnskyldning, så en forandring må skje NÅ!

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x