Tann til besvær

Dessverre har jeg ikke vært i form til å forberede et innlegg i dag. Over lang tid har jeg hatt mer nervesmerter i halve ansiktet enn jeg pleier og hatt vondt i tennene. Så da jeg kom til tannlegen var jeg helt sikker på at det var hull, men nei da! Det var null hull.

En god venn av meg er tidligere tannlege, og etter at han fikk tatt en titt i munnen var han sikker på at plagene mine kom av en visdomstann som aldri har kommet ordentlig opp. Heldigvis for meg kontakta han en kollega som er en meget dyktig tannlege kirurg, så på tirsdag fikk jeg operert ut visdomstanna.

Fy, så vondt det har vært i ettertid, men om jeg kan bli bedre er det virkelig verdt det. Jeg kan ikke ta et par trekk av en joint for smertene heller, for jeg kan ikke røyke før stingene tas på tirsdag. Så Ronald var omtenksom og kjøpte cannabis kake til meg. Jo, da! Kaka var kjempegod den, men jeg ble litt høyere enn jeg liker 😂

Smerter og hevelse har blitt bedre dag for dag, og nå klarer jeg å prate uten at det gjør for vondt. Men jeg må nok bare ta det med ro og si minst mulig noen dager til. Fy, så stille det blir når skravla mi ikke går 🤣

Imens får jeg sitte her og kose meg med å se plantene mine vokse, og selvfølgelig nyter jeg den fine utsikten. Ha en kjempefin helg og uke, og så er jeg nok i farta til neste fredag.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x