Slitsom uke

Dette er den mest hektiske uke jeg har hatt på mange år. Ronald og jeg fikk tilbud om en større leilighet på anlegget her vi bor, så da har vi stått på med pakking og flytting. Vi trodde det skulle bli en enkel jobb siden det bare er to etasjer ned med heisen, men der tok vi skikkelig feil.

Vi kom til Tenerife med fire kofferter for snart syv år siden, så da burde det jo være lett. Nei, da! Det er helt utrolig hvor mange ting man klarer å skaffe seg igjennom årene. Jeg elsker interiør og å pynte både inne og på terrassen. Derfor har vi både dill, dall (som Ronald sier), møbler, flotte utemøbler og et hav av grønne planter.

Kroppen min er ikke vant til å bevege så mye på seg, så nå kjenner jeg at jeg virkelig trenger å roe ned. Ronald har selvfølgelig hovedansvaret, men jammen blir det mye stress for oss begge.

Nå skal det bli godt med helg, for den skal bare nytes. Flytting og utpakking får ta den tiden vi trenger, for sånn er det bare. Uansett blir resultatet kjempebra. Fremdeles kan jeg sitte på den nye terrassen og nyte utsikten til havet og palmene, så dette blir flott.

Håper dere alle får en kjempefin helg der dere er, og nyt livet så mye som mulig. Det skal ihvertfall jeg 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x