Store forskjeller på CBD olje

Endelig har jeg kommet meg etter å ha vært skikkelig syk i ti dager. I begynnelsen av november kom flere nordmenn tilbake til Tenerife for vintersesongen, og flere av disse fikk covid. Jeg hadde gleda meg skikkelig til å møte flere av vennene mine igjen og er nok altfor glad i å gi en klem, så det var vel nesten ikke til å unngå at jeg ble smitta.

Natt til 24. november, våkna jeg med intense smerter i hele kroppen og høy feber. Dagen etter fikk jeg skikkelig tørrhoste, og det ble tungt å puste. Jeg ble helt sengeliggende, og alt stresset utløste flere epilepsi anfall. Det ble mange tøffe døgn.

Egentlig har jeg et sterkt immunforsvar, tross epilepsi og parkinsonisme, og kan ikke huske sist jeg hadde forkjølelse eller influensa. Jeg har nok følt meg ganske beskytta siden jeg bruker cannabis, så derfor lurer jeg på om forandring av CBD olje gjorde meg mottakelig for smitte. Det blir selvfølgelig spekulasjoner, men jeg har en følelse av det.

I midten av november bestemte jeg meg for å teste ut to nye CBD oljer, og det var neppe det rette tidspunktet å gjøre det når influensa sesongen har starta. Vel, det er greit å være etterpå klok, men jeg føler dette var utløsende for at jeg ble dårlig.

Når jeg tester nye CBD oljer bruker jeg litt THC ved siden av, men unngår å vape, røyke og å bruke kremer. Dette for å føle på hvordan CBD oljen virker. Den første oljen ga meg konstant ekkel smak i munnen og mer nervesmerter, så jeg ga opp etter noen dager. Den neste oljen ga meg heller ikke den effekten jeg håpa på, og det gjorde det ikke lettere at jeg ble syk fire dager etter jeg begynte med den.

Det verste var følelsen av å ikke kunne puste, så jeg måtte sitte å sove. Da jeg hadde vært syk i fem dager ba jeg Ronald om å kjøpe CBD oljen jeg vanligvis bruker. For første gang på lenge sov jeg hele natta og pusten ble mye bedre. Jeg ble skikkelig overraska over forandringen og følte allerede bedring. Det er helt sprøtt hvor stor forskjell det er på CBD olje, og derfor tester jeg oljer for å finne de beste.

Nå har jeg prøvd 12 forskjellige CBD oljer, og alle virker forskjellig. Noen var bedre enn andre, og noen hadde ikke effekt i det hele tatt. Det er neimen ikke rart at mange gir opp. Prisen er også veldig forskjellig, og i mange tilfeller henger pris og kvalitet sammen. Dere skal få mer informasjon senere.

Jeg er fremdeles litt sliten og smaksløkene er ikke helt på plass, men jeg fryder meg over å være i farta igjen. En tur innom Hageland skapte ihvertfall julestemning, med glitrende lys, pynt og julemusikk som strømma ut av høyttalere. Store flotte julestjerner pynter opp på terrassen, og i går var Ronald og jeg på IKEA og kjøpte gløgg og pepperkaker. Julemusikk spilles hver dag i desember, til Ronalds store fortvilelse, men her skal vi ha julestemning. Er det rart jeg koser meg?

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
2 Kommentarer
Eldst
Nyeste Mest stemt
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Mariann Elvesæther
Mariann Elvesæther
5 måneder siden

Kunne vært interessant å vite hvilke oljer du har prøvd, og hvilke resultater de har gitt deg.

2
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x