Endelig kan jeg suse avgårde langs strandpromenaden igjen

I går hadde jeg min fjerde behandling hos fysioterapeuten, og for første gang var jeg uten store smerter i armene etterpå. Nå kan jeg så smått begynne å skrive litt igjen, så nå gjelder det å ikke bli for ivrig.

Tenerife har en fantastisk strandpromenade, og endelig kunne Ronald jeg kose oss med en lang spasertur. Vi har akkurat hatt en skikkelig varmebølge, men i går gikk det greit å rusle i sola etter at jeg var ferdig hos fysioterapeuten. Det fine er at det ligger restauranter på rad og rekke i flere kilometer, så da var det bare å ta en stopp når varmen tok på. Du verden så godt vi har det 😎 At jeg klarte å kjøre rullestolen sjøl uten at smertene tok overhånd, var bare helt fantastisk. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke har vært like lett å holde humøret oppe i det siste, men nå føler jeg for første gang at armene mine vil bli bra igjen.

Å være avhengig av andres hjelp har vært en stor belastning, så at jeg nå kan suse avgårde i rullestolen på egenhånd, er en enorm frihetsfølelse. Uansett er det herlig at Ronald og jeg kan kose oss ute i sammen, så nå er det bare å nyte livet. Ha en strålende helg alle sammen, og ikke glem å kose dere.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x