Nyter livet på en mandag

Vi merker at det er vinter her på Tenerife nå. De lokale sier at det ikke har vært så kaldt på over femti år, men det kan uansett ikke sammenlignes med hvordan jeg hadde hatt det i Norge. 18 – 19 grader på dagen er ikke det store når det er overskya, så da er det deilig at sola kommer frem og varmer oss.

Det er litt deilig når jeg kan ta på en joggedress og krølle meg i sammen med stearinlys på bordet, men etter noen uker er det godt å hoppe rett inn i shorts og singlet fra morgenen av igjen. Livet er herlig her på Tenerife, for det mangler aldri på noe å gjøre. I dag rusla Ronald og jeg hjemmefra mot Los Cristianos, og det er utrolig hyggelig å se hvordan folk koser seg overalt. I strandkanten er det varmt og fint i sola, og derfor er det også deilig å følge den lange strandpromenaden. Det smakte ekstra godt med en lunsj ute i sola, mens vi satt og fulgte med på alle menneskene som gikk forbi. For det fine er at vi ser bare glade mennesker.

Det var godt å komme hjem etter noen timer på farta, men fremdeles kan vi sitte å nyte noen timer til i sola. Dette var en vitamin innsprøytning, så vi sier som vi alltid gjør: «Livet er herlig her på Tenerife!» 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x